Полезные сайты

  
Повідомлень: 0
Вот сегодня нашел сайт Харьковского планетария planetarium-kharkov.org
ФотографМедальПочетный форумчанин
Повідомлень: 263
Поділюсь корисними посиланнями.
Розклад поїздів, як далекого так і примісського сполучення [Ссылки видны только зарегистрированым пользователям! Зарегистрироваться на сайте!]

Продаж квитків на поїзди через Інтернет [Ссылки видны только зарегистрированым пользователям! Зарегистрироваться на сайте!] є можливість перевірити наявність місць, самостійно обрати вагон та місце, оплатити банківською карткою. Потім підходиш з роздруківкою та паспортом в будь-яку касу на тереторії України поза чергою і отримуєш придбаний квиток.

Розклад автобусів по Україні. [Ссылки видны только зарегистрированым пользователям! Зарегистрироваться на сайте!] доступнео он-лайн бронювання квитків. Нажаль, розклад не настільки точний як у залізниці, очевидно через те що занадто багато розрізнених фірм перевізників, і не всі вчасно надають актуальну інформацію.

Дешеві авіаперельоти. Лоу кост авіакомпанія Віззейр [Ссылки видны только зарегистрированым пользователям! Зарегистрироваться на сайте!] Перельоти з Києва в Європу і не тільки. Найдешевший квиток Київ-Катовіце (Польща) близько 200 грн. Київ-Анталья (Туреччина)- близько 400 грн. Чим раніше береш квиток-тим він дешевший, ціни на сусідні дати можуть відрізнятись в кілька раз. Тому плануючи подорож краще спочатку обрати на коли є дешеві квитки і вже потім планувати далі.
Лоу кост авіакомпанія Пегасус [Ссылки видны только зарегистрированым пользователям! Зарегистрироваться на сайте!] Дешеві перельоти Харків- Стамбул від 600 грн. Сам літав, рекомендую. smile
На початок сторінки 
|
Перейти на форум:
Швидка відповідь
Щоб писати на форумі, зареєструйтесь або авторизуйтесь.

← Назад

Хто on-line?
Користувачів: 0
Гостей: 2
Сьогодні зареєстровані користувачі не відвідували сайт
Яндекс.Метрика