А как насчет альтернативы [С.Л.О.Т] , Эпидемия, Алконост,Evanescense,Limp Bizkit,Linkin Park,Nightwish,Nirvana,Rammstein,Red Hot Chili Peppers,Within Temptation,7Б,Кино,Ключи,Король и Шут,Линда,Наутилус,Океан Эльзы,Петра,Сектор Газа,Сплин,Тартак,Чичерина,Олька Савичева. МОЖЕТ КТОТО НАЙДЕТ СВОЕ?
Stanley
#5 - 29 січня 2012 в 18:51
aleximmortal:
[С.Л.О.Т] , Эпидемия, Алконост,Evanescense,Limp Bizkit,Linkin Park,Nightwish,Nirvana,Rammstein,Red Hot Chili Peppers,Within Temptation,7Б,Кино,Ключи,Король и Шут,Линда,Наутилус,Океан Эльзы,Петра,Сектор Газа,Сплин,Тартак,Чичерина,Олька Савичева
Намішав так намішав...... Тільки філі кіркророва до повноти картини невистачає. Що може бути спільного у якісної музики Nightwish,Nirvana,Rammstein,Red Hot Chili Peppers, з таким лайном як 7Б ?
Доречі, Nightwish 17 березня в Києві. Ніхто не їде? Я спершу збирався, але враховуючи деякі особисті обставини та заплановані фінансові витрати, вирішив що перебюсь. Тим більше, що Nightwish без Тарьї Турунен вже не той......
aleximmortal
#6 - 30 січня 2012 в 18:51
а как насчет СЛОТ слушал?
Stanley
#7 - 31 січня 2012 в 07:40
aleximmortal:
а как насчет СЛОТ слушал
Скачав, послухав. Нормально. Дякую за наводку.
morpheuz
#8 - 31 січня 2012 в 15:21
Stanley:
Тим більше, що Nightwish без Тарьї Турунен вже не той......
А она тоже в Киев приезжает...
KURT
#9 - 5 лютого 2012 в 23:11
morpheuz:
Мне по душе больше хевиметал
Поддерживаю!!!С 14-ти лет слушаю хэви,а вот русский рок не люблю.Точнее-не понимаю о чем они поют
aleximmortal
#10 - 12 березня 2012 в 21:12
кто там говорил что плохое о 7Б ??? не знаю считаю что они одни из лучших представителей русского рока!
Stanley
#11 - 13 березня 2012 в 08:13
aleximmortal:
кто там говорил что плохое о 7Б ??? не знаю считаю что они одни из лучших представителей русского рока!
Що????????????? Спасибі,розсмішив. Яке відношення ця убога попсня з порожніми дебільними текстами ває відношення до рок-музики взагалі і до російського року, як явища, зокрема?
ХаКеРеНоК
#12 - 14 березня 2012 в 09:15
Stanley:
Що????????????? Спасибі,розсмішив. Яке відношення ця убога попсня з порожніми дебільними текстами ває відношення до рок-музики взагалі і до російського року, як явища, зокрема?
про какую песню идет речь? дайте послушать
KURT
#13 - 7 квітня 2012 в 10:56
aleximmortal:
Бред полный.Но это чисто мое мнение.Я не понял ни одной их песни.Набор ничем не связанных между собой слов.